Otvírací doba:

Po• 14:00 - 21:00
Út• 14:00 - 21:00
St• 14:00 - 21:00
Ct• 14:00 - 21:00
• 14:00 - 22:00
So• 14:00 - 22:00
Ne• 14:00 - 21:00


facebook ico

Spolupracujeme s:


A další spřátelené weby...

Aktualita

Máte obchod, prodejnu, restauraci nebo jiný podnik, ve kterém by jste rádi nabídli naše zboží? Rádi se dohodneme na spolupráci..
Napište nám!

Přejeme Vám dobrý čaj a tvořivou náladu.

Prihlásit se
Cena nákupu: 0 Kč
basket_user_box


Bancha Kagoshima - Banča


header image detail
foto

footer image detail


Běžná cena:
130,- Kč
5,0 EUR
K dispozici:
Ano

Jiné množství - Jiná cena:

 ks





foto
foto

Popis:

Bancha (yanagi) Kagoshima - 50 g

Banča je nejnižší sorta japonského čaje určená k dennímu pití, jedná se o starší a později sbírané lístky než u senchy. Někdy je označována i druhem sklizně (ichibancha: první, nibancha: druhá). Mnohdy se na internetových diskuzích a na stránkách prodejců uvádí, že je tento čaj vhodný při makrobiotické dietě, právě pro nižší obsah kofeinu v čaji. Banča je tedy vhodná i k pozdně odpolednímu popíjení. Naše Bancha z oblasti Kagoshima je velmi slušná , má příjemnou lehkou a svěží chuť. Doba sklizně: Nibancha

Tento čaj je možné připravit na více nálevů.

Čaj je vždy naprosto čerstvý z poslední dostupné sklizně. 

Orientační návod na přípravu japonského zeleného čaje:

Objem nálevu: 2 dcl   ideálně v japonská čajová konvička Kyushu
Teplota vody: 60-70 °C
Množství čaje: 8 g (2 čajové lžičky)
Čas louhování: 1. nálev = 1-2 min.    ,     2. nálev = 10 s.     ,      3. nálev  =
1 min

Video jak správně připravit japonský zelený čaj - bancha, sencha, kukicha, genmaicha:




Created by obsah.info, 2011 - 2015