Otvírací doba:

Po• 14:00 - 21:00
Út• 14:00 - 21:00
St• 14:00 - 21:00
Ct• 14:00 - 21:00
• 14:00 - 22:00
So• 14:00 - 22:00
Ne• 14:00 - 21:00


facebook ico

Spolupracujeme s:


A další spřátelené weby...

Aktualita

Máte obchod, prodejnu, restauraci nebo jiný podnik, ve kterém by jste rádi nabídli naše zboží? Rádi se dohodneme na spolupráci..
Napište nám!

Přejeme Vám dobrý čaj a tvořivou náladu.

Prihlásit se
Cena nákupu: 0 Kč
basket_user_box


Gyokuro Yabukita Ujitawara


header image detail
foto

footer image detail


Běžná cena:
440,- Kč
16,9 EUR
K dispozici:
Po dohodě






 

Zboží z kategorie:

Již prodané a vypité

Čaje




foto

Popis:

Gyokuro Yabukita Ujitawara - Gjokuro japonský zelený zastiňovaný čaj - 50g

Japonský robustnější zelený čaj Gyokuro Yabukita Ujitawara s převážně nasládlou chutí a umami překvapí každého milovníka japonských zelených čajů. V čaji je znát mléčná, skoro až smetanová textura, s lehkou, ale patrnou chutí pražené kukuřice. Dále lze cítit svěží posečenou trávi či lehkou stopu řasy Nori. Gyokuro Yabukita Ujitawara byl sklizen na jaře ve vesnici Ujitawara. Jedná se o kultivar Yabukita.

Tento čaj je možné připravit na více nálevů.

Čaj je vždy naprosto čerstvý z poslední dostupné sklizně.

Orientační návod na tradiční přípravu japonského zeleného čaje:

Objem nálevu: 1-2 dcl   ideálně v japonská čajová konvička Kyushu

Teplota vody všedně: 40-50 °C
Teplota vody tradičně: 30-35 °C

Množství čaje všedně: 8 g (2 čajové lžičky)
Množství čaje tradičně: 10 g (2 vyšší čajové lžičky)

Čas louhování všedně: 1. nálev = 1-2 min.    ,     2. nálev = 30 s     ,      3. nálev  = 1 min
Čas louhování tradičně: 1. nálev = 3 min.    ,     2. nálev = 2.5 min.     ,      3. nálev  =
4 min

Video jak správně připravit japonský zelený čaj gyokuro:

Video jak se tradičně pripravuje gyokuro při japonském čajovém obřadu:

Video jak připravit výborné ledové gyokuro:




Created by obsah.info, 2011 - 2015