Otvírací doba:

Po• 14:00 - 21:00
Út• 14:00 - 21:00
St• 14:00 - 21:00
Ct• 14:00 - 21:00
• 14:00 - 22:00
So• 14:00 - 22:00
Ne• 14:00 - 21:00


facebook ico

Spolupracujeme s:


A další spřátelené weby...

Aktualita

Máte obchod, prodejnu, restauraci nebo jiný podnik, ve kterém by jste rádi nabídli naše zboží? Rádi se dohodneme na spolupráci..
Napište nám!

Přejeme Vám dobrý čaj a tvořivou náladu.

Prihlásit se
Cena nákupu: 0 Kč
basket_user_box


Kabusé zastiňovaný čaj


header image detail
foto

footer image detail


Běžná cena:
380,- Kč
14,6 EUR
K dispozici:
Po dohodě






 

Zboží z kategorie:

Již prodané a vypité

Čaje




foto
foto

Popis:

Kabusé Saemidori Kirishima - japonský zelený vysoce kvalitní zastiňovaný čaj - 50g

Výtečné kabusé z organické zahrady v horských oblastech oblasti Kirishima u města Makizono. Lístky jsou nádherně zpracovány z keříků čajovníků kultivaru Saemidori do tvaru jehliček temně zelené barvy a v suchém stavu vydává nasládle mléčné, svěží aroma. V chuti je pak nádherně kulaté, s nasládlou, mléčnou chutí a svěžestí lučních květů. Kultivar: Saemidori. Doba sklizně: Ichibancha

Tento čaj je možné připravit na více nálevů.

Čaj je vždy naprosto čerstvý z poslední dostupné sklizně.

Orientační návod na tradiční přípravu kvalitního japonského zeleného čaje:

Objem nálevu: 1-2 dcl   ideálně v japonská čajová konvička Kyushu

Teplota vody všedně: 40-50 °C
Teplota vody tradičně: 30-35 °C

Množství čaje všedně: 8 g (2 čajové lžičky)
Množství čaje tradičně: 10 g (2 vyšší čajové lžičky)

Čas louhování všedně: 1. nálev = 1-2 min.    ,     2. nálev = 30 s     ,      3. nálev  = 1 min
Čas louhování tradičně: 1. nálev = 3 min.    ,     2. nálev = 2.5 min.     ,      3. nálev  =
4 min

Video jak správně připravit japonský zelený čaj gyokuro (kabuse):

Video jak se tradičně pripravuje gyokuro při japonském čajovém obřadu:

Video jak připravit výborné ledové gyokuro: 




Created by obsah.info, 2011 - 2015